2014-09-23 09:12:07• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Egy utazás üzleti sikereket hozhat

Napi horoszkóp szeptember 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Már megint felrúgna maga körül mindent, ami eddig a biztonságot jelentette önnek. Csalfa vak remények miatt még ne vesszen össze se a társával, se a főnökeivel! Próbáljon inkább okos kompromisszumot kötni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kedvesével való kapcsolata válságosra fordulhat, ha a karrierjét nem tudja összeegyeztetni a párja és családja igényeivel. Igaz, könnyedén szerezhet sok pénzt, de legalább olyan könnyen el is tudja azt költeni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Karrierjében hirtelen váltásra adódik lehetősége, de csak akkor tud előrejutni, ha veszi a fáradtságot, és kész a tudásában fejlődni. Ha utazást tervez, válassza azt az országot, várost, amelyet elsőre meglát egy kirakatban.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Minden kompromisszumkészsége ellenére, szinte állandóan hadban áll feljebbvalóival. A küzdelem nem teljesen értelmetlen, mert a következő vezetőváltáskor, ön sokkal jobb helyzetből indulhat. Még ne fedje fel minden kártyáját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jegyében jár a nagy szerencsebolygó, mely az Uránusszal alkot kedvező fényszöget. Ez a konstelláció alkalmat ad önnek a megújulásra Az újításoknak azonnal külső látszata is lehet: szebbnek, és kisimultabbnak láthatja most magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A kapcsolatok házában járó Neptunusz most egy idealisztikus, ám tartós kapcsolat lehetőségét hozza el a magányosoknak. A már társkapcsolatban élők is szebb napokat élhetnek meg kedvesükkel: eljött az ideje a hosszú távú tervek megbeszélésének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jegyébe lépő Nap segít önnek átértékelnie a helyzetét, és egyben önmagát is. Be kell látnia, hogy némi lemondás árán nyerheti csak el a boldogságot. Legyen elnézőbb másokkal, és önmagával szemben is! Ma különösen vonzónak fogja találni az édességeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy utazás üzleti sikereket hozhat. A jegyén áthaladó Szaturnusz figyelmeztet arra, hogy óvatosabban kell bánnia a veszélyes tárgyakkal. Az elektromos vezetékek, az éles kések, de még egy elhajított banánhéj is bajt okozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az alakoskodást nem önnek találták ki, és lehet, hogy emiatt a kényszerű színjáték miatt arra fog épp megharagudni, akinek színészkedik, akinél ön szeretne bevágódni. Legyen mértéktartó minden téren! Ma elronthatja a gyomrát!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A pénzügyeit illetően egy reményt keltő lehetősége adódhat. Ám még mindig ne igyon előre a medve bőrére! Ha előbb költi el a pénzt, mintsem megkereste volna, mi öröme marad később? Kezdjen el felhalmozni!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Elégedetlen a munkahelyével, ám, ha változtatni akar, csak akkor szánja el magát, ha már teljesen biztos abban, hová tovább. Felfedezhet egy hazugságot, de jobban jár, ha nem hozza nyilvánosságra Mérlegelje előbb az érdekeit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Változtatni szeretne pénzügyi téren, de egy szócsata azokkal, akiktől támogatást remélne, minden tervét keresztülhúzhatja. Legyen hát megfontoltabb, és megalkuvóbb! Busásan kárpótolni fogja a sors, ha kevésbé rámenős.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: